Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie over de cookies waarvan deze website gebruik maakt klik hier.
Door verder op deze website te surfen geeft u de toestemming aan Minoc Media Services om cookies te gebruiken. verder gaan

Online radio opnemen

Wil je nu en dan een online radio-uitzending opnemen? Dat kan heel eenvoudig en gratis met Screamer Radio.

Het volstaat om op Lijsten te klikken en een station te vinden (per genre, taal, netwerk of regio). Selecteer het station en klik op Start opn.

Klaar? Klik dan op Stop opn. Via Bestand, Geschiedenis kan je de opname daarna afspelen. De bestanden worden ook opgeslagen in de map (Mijn) muziek, onder Screamer Radio.

Lees meer over : internet, radio, opname, muziek, help

Over