Frederik Meuris

Email

Recentste artikels van Frederik Meuris

Tien nuttige tools om je pc op te ruimen

malware

Software die de rommel op je pc kan opruimen is er met hopen. Alleen jammer dat het grootste deel ervan zelf rommel is. Wij lijsten tien tools op die je met een gerust hart kan gebruiken.

Donderdag 01 Oktober 2015 om 13u31 - Door

 

Los de wifiproblemen in je huis op

WiFi biedt heel wat vrijheid, maar kan ook voor heel wat ellende zorgen. In deze cursus sporen we alle WiFi-problemen in huis op, en maken we er meteen komaf mee.

Donderdag 20 Augustus 2015 om 12u05 - Door

 

Hoe veilig is internetbankieren?

Je kan overal waar je wil je geld beheren en uitgeven. Tenzij misschien op plaatsen waar er amper internet is. Hoe zit het tegenwoordig met de veiligheid van dat mobiel bankieren?

Woensdag 05 Augustus 2015 om 13u39 - Door

 

Werken in teams met Slack

Er zijn tegenwoordig zoveel tools om samen te werken, dat je mailbox op den duur uitpuilt van de notificaties. Als je het overzicht dreigt te verliezen, stap je best nu over op Slack.

Dinsdag 28 Juli 2015 om 15u52 - Door

 

Overbodige rommel van je pc gooien

opruimen

Je computer verzamelt heel wat rommel in de vorm van tijdelijke bestanden, overblijfsels van verwijderde programma’s en overtollig browservet. Clean Master spoort het op.

Vrijdag 17 Juli 2015 om 14u17 - Door

 

Een Verkenner met tabbladen

Een Verkenner met tabbladen

Soms komt er een programma op de proppen dat iets doet waarvan je denkt "tiens, dat Microsoft dààr niet zelf op is gekomen!". BrightExplorer is zo'n tool.

Donderdag 09 April 2015 om 15u22 - Door