Zander Nieulandt

Recentste artikels van Zander Nieulandt

Houd je servers in de gaten

shutterstock_230742679

EasyNetMonitor is een eenvoudig maar doeltreffend tooltje dat regelmatig controleert of bepaalde servers of hosts nog online zijn. Je krijgt een bericht als dat niet langer het geval is.

Vrijdag 21 Augustus om 13u58 - Door

 

Identificeer onbekende bestanden

shutterstock_252604894

Bots je op een onbekend bestandstype, dan is er een goede kans dat HexBrowser voor je uitvist om welk soort bestand het precies gaat. Ook codecs kan je er mee identificeren.

Donderdag 20 Augustus om 13u52 - Door

 

Snelle fotobewerkingen

foto

InPixio Free Photo Editor is een tool voor eenvoudige fotowerking die uitblinkt in gebruiksgemak. Iedereen kan er mee overweg, al is de vraag of je voldoende zal hebben aan de gratis versie.

Dinsdag 11 Augustus om 14u30 - Door

 

Als het iets meer dan ‘kladblok’ mag zijn…

shutterstock_148791827

Kladblok is het programma bij voorkeur voor platte tekst, maar wie iets meer opties wil kan bij Docpad terecht. De tool is even eenvoudig in gebruik maar heeft enkele krachtige functies zoals een voorlees-optie en macro's aan boord.

Maandag 10 Augustus om 10u22 - Door

 

Versleutel je data naar de cloud

encryptie cloud

Bewaar je vaak data in de cloud en wil je meer zekerheid dat niemand anders die kan inkijken? Versleutel die dan eerst met een service als nCrypted Cloud.

Donderdag 06 Augustus om 14u52 - Door

 

Handige toolkit voor je pc

toolkit

Some Small Tools is een verzameling van negen afzonderlijk op te starten tooltjes die elk een andere "computerprobleem" aanpakken.

Maandag 03 Augustus om 15u21 - Door

 

‘On the fly’ vertalen

vertalen

Online vertaalservices (via je browser) zijn niet zo handig als je frequent vertalingen nodig hebt. QTranslate maakt het hele proces toch weer net iets comfortabeler.

Donderdag 23 Juli om 14u42 - Door