Zander Nieulandt

Recentste artikels van Zander Nieulandt

Radio beluisteren en opnemen

radio

Radio Ripper is een kleine, eenvoudige tool waarmee je internetradiostations niet alleen kunt beluisteren maar ook opnemen in mp3-formaat.

Maandag 28 September om 14u35 - Door

 

Slim bestandsbeheer

bestandsbeheer

Met vaak terabytes aan gegevens is degelijk bestandsbeheer een must. FenrirFS is een slimme bestandsbeheerder op basis van profielen en tags.

Woensdag 23 September om 16u43 - Door

 

Zorgeloos back-ups maken

backup

De beste manier om dataverlies te voorkomen is zeer regelmatig back-ups maken. Uranium Backup (Free) zorgt voor snelle, betrouwbare en 'volautomatische' back-ups.

Maandag 21 September om 14u56 - Door

 

Versleutel je bestanden

shutterstock_276170021

Zoals de naam al doet vermoeden kun je met KryptoFiler afzonderlijke bestanden versleutelen - met keuze uit tal van algoritmes - en uiteraard ook weer decrypteren.

Vrijdag 18 September om 14u30 - Door

 

Foto’s schalen in batch

russian nesting dolls

Wil je snel en met een aanvaardbare kwaliteit een hele reeks foto's schalen (verkleinen of vergroten), dan is Romeolight PhotoResizer een degelijke oplossing.

Donderdag 17 September om 15u54 - Door

 

Draadloos bestanden uitwisselen

mobiel

Feem is een handige oplossing om allerlei bestanden tussen uiteenlopende apparaten (iOS, Android, Windows Phone, Windows, Mac OS X, Linux) uit te wisselen via wifi.

Maandag 14 September om 15u11 - Door

 

Breng je schijfgebruik in kaart

size

GetFolderSize geeft een handig overzicht van je schijfgebruik. Je komt bijvoorbeeld snel te weten welke mappen en bestanden het meeste schijfruimte innemen.

Vrijdag 11 September om 15u24 - Door