Zander Nieulandt

Recentste artikels van Zander Nieulandt

Alles-in-één opschoner

wise care

Wise Care geeft je de mogelijkheid je systeem op te schonen met één druk op de knop, maar ook wie meer controle wil kan bij dit programma terecht.

Donderdag 23 Juni om 13u37 - Door

 

Verken de ruimte en de aarde

earths

Met NASA's Eyes reis je zelf door het zonnestelsel. Je kan geavanceerde visualisaties en simulaties bewonderen van de aarde, het zonnestelsel en zelfs exoplaneten.

Dinsdag 21 Juni om 12u31 - Door

 

Al je taken onder controle

checklist

Wil je net iets meer organisatie in je leven, maar heb je alle toeters en bellen van een volbloed Personal Information Manager niet nodig, dan is SaMotion wellicht wat je zoekt.

Dinsdag 14 Juni om 15u06 - Door

 

Detecteer en verwijder malware

malware spyware hacker

Je hebt een up-to-date antivirusprogramma draaien en zo hoort het natuurlijk. Anderzijds, twee weten doorgaans meer dan één en in dat perspectief kan Crystal Security een zinvolle aanvulling betekenen – let wel: geen vervanging! – van je vertrouwde antivirustool.

Donderdag 09 Juni om 14u48 - Door

 

Sla webpagina’s lokaal op

archief

Soms wil je webpagina's lokaal kunnen bewaren, zodat je ze ook zonder internetverbinding kan raadplegen. Dat kan met Local Website Archive.

Vrijdag 03 Juni om 14u16 - Door

 

Data onherroepelijk verwijderen

shredder

De delete-knop volstaat niet om bestanden echt te verwijderen. Je moet de gegevens niet alleen wissen maar ook overschrijven. Daar zorgt een programma als OW Shredder voor.

Maandag 30 Mei om 14u52 - Door