Laatst verschenen over "cloud"

Versimpel uw cloudmanagement

cloud management

[Whitepaper] Hoe kunnen gestandaardiseerde en geautomatiseerde clouddiensten een meerwaarde betekenen voor uw onderneming? In deze whitepaper leert u daar alles over.

Maandag 21 September om 14u22 - Door

 

Hoe SAP de wereld wil veranderen

tour-taxis

Op het SAP forum spraken we met met Kenneth Stevens en Jean Latière: mannen met een toekomstvisie. En die toekomst hoort toe aan het Internet of Things.

Donderdag 10 September om 11u32 - Door

 

Je data in de cloud vergrendelen

encryptie cloud

Bestanden in de cloud zijn altijd en overal bereikbaar, vanop elk toestel. Enige nadeel: online data is altijd minder veilig dan gegevens die je op een usb-stick in de kast legt.

Dinsdag 08 September om 14u45 - Door

 

100% uptime en eenzelfde state-of-mind

limecraft

[Case] Het Belgische Limecraft levert oplossingen om het beeldmateriaal van films, reportages, … en de distributie ervan te optimaliseren. Met ‘Flow’ biedt Limecraft een cloudoplossing aan om de verschillende stadia in het productieproces te automatiseren.

Dinsdag 08 September om 09u09 - Door

 

Security in de cloud: een vak apart

cloud-security

[Partnerinfo] De cloud wordt steeds belangrijker in de ICT-infrastructuur van een bedrijf. Veiligheid is hierbij cruciaal.

Vrijdag 04 September om 13u09 - Door

 

De ‘bare metal cloud’ blootgelegd

cloud-computing

[Partnerinfo] 'Bare metal cloud' bestaat al enkele jaren en wordt door een beperkt aantal providers aangeboden. Maar wat betekent het voor u?

Donderdag 03 September om 13u02 - Door

 

5 tips om u naar de wolken te begeven

cloud computing

[Partnerinfo] Uiteindelijk belanden we als bedrijf allemaal in de cloud. Al gebeurt dat niet van de ene dag op de andere. Vele beslissingen rond uw ICT brengen u al een stap dichter bij de cloud én leveren onmiddellijk voordeel op.

Woensdag 02 September om 13u03 - Door

 

TOP Downloads

White Papers