Laatst verschenen over "Windows"

Alles-in-één opschoner

wise care

Wise Care geeft je de mogelijkheid je systeem op te schonen met één druk op de knop, maar ook wie meer controle wil kan bij dit programma terecht.

Donderdag 23 Juni om 13u37 - Door

 

Het brein van je pc ontleed: zo werkt een OS

brein software

Voor veel gebruikers zijn de computer en Windows hetzelfde. Windows is echter niets meer dan een slim stuk software dat op je computer draait. We wijzen je de weg doorheen wat er zich onder de motorkap van dat stuk software afspeelt.

Donderdag 23 Juni om 11u22 - Door

 

Verken de ruimte en de aarde

earths

Met NASA's Eyes reis je zelf door het zonnestelsel. Je kan geavanceerde visualisaties en simulaties bewonderen van de aarde, het zonnestelsel en zelfs exoplaneten.

Dinsdag 21 Juni om 12u31 - Door

 

Kopje koffie voor je Windows

shutterstock_71579551

Wil je voorkomen dat Windows in slaap valt, maar zie je het niet zitten om aan de instellingen te sleutelen? Caffeine houdt je computer bij de pinken.

Maandag 13 Juni om 15u27 - Door

 

Detecteer en verwijder malware

malware spyware hacker

Je hebt een up-to-date antivirusprogramma draaien en zo hoort het natuurlijk. Anderzijds, twee weten doorgaans meer dan één en in dat perspectief kan Crystal Security een zinvolle aanvulling betekenen – let wel: geen vervanging! – van je vertrouwde antivirustool.

Donderdag 09 Juni om 14u48 - Door

 

Data onherroepelijk verwijderen

shredder

De delete-knop volstaat niet om bestanden echt te verwijderen. Je moet de gegevens niet alleen wissen maar ook overschrijven. Daar zorgt een programma als OW Shredder voor.

Maandag 30 Mei om 14u52 - Door

 

TOP Downloads

White Papers