Win een PP3DP Up! Plus 2 3D-printer t.w.v. 1.289 euro
 

We bombardeerden de Up! mini van PP3DP tot keuze van de redactie in onze recente massatest van 3D-printers. Uit die test bleek dat de dingen klaar zijn voor gebruik door zowel de technisch aangelegde hobbyist als de minder technische enthousiasteling. Daarom zijn we zelf alvast jaloers op de toekomstige winnaar van de PP3DP Up! Plus 2: de grotere broer van de winnaar van de massatest.

pp3dp-up-plus-2

ZDNet mag die printer ter waarde van 1.289 euro weggeven in samenwerking met 3D-printerwinkel Trideus. De Up! Plus 2 heeft een printbaar volume van 14 x 14 x 13,5 centimeter en kan overweg met ABS en PLA. De fijnste resolutie bedraagt 0,15 millimeter. Zoals steeds moeten 3D-modellen in het .stl-bestandsformaat staan. Online vind je duizenden leuke beeldjes om af te printen, maar de creatieveling kan natuurlijk ook zelf modellen ontwerpen.

Bij de Up! hoort eigen, eenvoudig te gebruiken software. Wie een laptop en een internetverbinding heeft kan zonder veel moeite aan de slag, wie professioneel (redelijk kleine) modellen wil printen, is eveneens gesteld.

Like of tweet hieronder en laat vervolgens je mailadres achter om kans te maken. Deelnemen kan tot en met vrijdag 4 december om 12 uur ’s middags. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. De printer zelf overhandigen we vervolgens in het hoofdkwartier van Trideus in Lummen (op een in overleg gekozen tijdstip).


Wedstrijd: maak 5x kans op Fallout 4 voor pc
 

We hebben er zeven jaar op moeten wachten, maar op 10 november is het eindelijk zover: de populaire actie-rpg Fallout 3 krijgt een langverwacht vervolg. ZDNet mag in samenwerking met ontwikkelaar Bethesda vijf lezers gelukkig maken met een exemplaar van Fallout 4 voor pc.

Fallout 4 is al de vijfde aflevering in de populaire spellenreeks en speelt zich af 200 jaar na een nucleaire oorlog in een postapocalyptische versie van de Amerikaanse stad Boston. Je verlaat aan het begin van het spel de veiligheid van Vault 111, een ondergrondse bunker, en trekt de wijde wereld in. Het spel bouwt verder op de gameplay van Fallout 3 en combineert typische actie- en rpg-elementen met een open wereld die je volledig kan verkennen.

Herinner jij je nog levendig de vele uren die je aan Fallout 3 hebt gespendeerd, en ben je helemaal klaar voor een nieuw avontuur? Doe dan mee aan onze wedstrijd en maak kans op één van de vijf exemplaren van Fallout 4.

Geef ons een like of tweet en laat je e-mailadres achter om kans te maken. De wedstrijd loopt tot maandag 2 november om 12 uur. De winnaars zullen nadien persoonlijk worden verwittigd en ontvangen hun exemplaar op de lanceringsdatum.

De wedstrijd is afgelopen. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

 


Maak 15x kans op een OnePlus Two invite
 

oneplus-two

OnePlus verraste vorig jaar vriend en vijand met de OnePlus One, een betaalbare smartphone die de naam “flagshipkiller” waard is. Dit jaar bouwt de fabrikant verder op dat elan met de OnePlus Two, en levert het opnieuw een knap toestel af aan een interessante prijs. Onze uitgebreide review lees je hier.

Net zoals dat bij de One het geval was, is ook de OnePlus Two in eerste instantie alleen op uitnodiging verkrijgbaar. Die uitnodigingen zijn gegeerd en moeilijk vast te krijgen, maar ZDNet-lezers kunnen nu hun kans wagen om er eentje te bemachtigen.

 

De wedstrijd is op 15 september 2015 om 12 uur afgelopen. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.


Win een Blu-ray van Interstellar (5x)
 

interstellar

Het is je misschien al opgevallen, maar de laatste maanden hebben we meer aandacht voor wetenschapsnieuws op ZDNet. Hoogtechnologische snufjes, ruimte-exploratie en onderzoek op de frontlinie van de menselijke kennis sluiten nauw aan bij het klassiekere IT-nieuws dat je van ons gewend bent, en we willen het je dan ook niet ontzeggen. Wetenschap is echter een breed domein en we kunnen niet alles brengen. Daarom horen we graag van jou welke domeinen je het meest interesseren.

Wat je kan winnen

In ruil voor dat inzicht in jouw interesses kan je een Blu-ray van Interstellar winnen, het sciencefiction-meesterwerk van Batman- en Inception-regisseur Christopher Nolan. Heb je geen Blu-rayspeler? Niet getreurd: samen met het fysieke schijfje krijg je een code voor een digitale download in hoge kwaliteit. Zo kan je de film overal bekijken, op je tv, maar ook op je tablet in de trein of op je smartphone op toilet.

Hoe je deelneemt

Deelnemen is eenvoudig: doe mee met de korte poll en je maakt kans. Wie zich inschrijft krijgt bovendien onze wetenschapsnieuwsbrief in zijn mailbox. Daarin bundelen we wekelijks het interessantste wetenschaps- en ruimtevaartnieuws, zodat je een handig overzicht krijgt op een centrale plaats. Wil je enkel kans maken op de film en interesseert de nieuwsbrief je minder, dan kan je natuurlijk altijd uitschrijven.

Geef hier aan welke onderwerpen jou het meest interesseren
Ruimtevaart
Robotica
Medische ontwikkelingen
Energie en batterijen
Computerbouw en chip-ontwikkeling
AI en Machine Learning
Technologie en gedrag
Anders, namelijk
Vul je gegevens hieronder in.
E-mail*
Voornaam*
Achternaam*
Straat*
Huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*