Maak 15x kans op een OnePlus Two invite
 

oneplus-two

OnePlus verraste vorig jaar vriend en vijand met de OnePlus One, een betaalbare smartphone die de naam “flagshipkiller” waard is. Dit jaar bouwt de fabrikant verder op dat elan met de OnePlus Two, en levert het opnieuw een knap toestel af aan een interessante prijs. Onze uitgebreide review lees je hier.

Net zoals dat bij de One het geval was, is ook de OnePlus Two in eerste instantie alleen op uitnodiging verkrijgbaar. Die uitnodigingen zijn gegeerd en moeilijk vast te krijgen, maar ZDNet-lezers kunnen nu hun kans wagen om er eentje te bemachtigen.

 

De wedstrijd is op 15 september 2015 om 12 uur afgelopen. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.


Win een Blu-ray van Interstellar (5x)
 

interstellar

Het is je misschien al opgevallen, maar de laatste maanden hebben we meer aandacht voor wetenschapsnieuws op ZDNet. Hoogtechnologische snufjes, ruimte-exploratie en onderzoek op de frontlinie van de menselijke kennis sluiten nauw aan bij het klassiekere IT-nieuws dat je van ons gewend bent, en we willen het je dan ook niet ontzeggen. Wetenschap is echter een breed domein en we kunnen niet alles brengen. Daarom horen we graag van jou welke domeinen je het meest interesseren.

Wat je kan winnen

In ruil voor dat inzicht in jouw interesses kan je een Blu-ray van Interstellar winnen, het sciencefiction-meesterwerk van Batman- en Inception-regisseur Christopher Nolan. Heb je geen Blu-rayspeler? Niet getreurd: samen met het fysieke schijfje krijg je een code voor een digitale download in hoge kwaliteit. Zo kan je de film overal bekijken, op je tv, maar ook op je tablet in de trein of op je smartphone op toilet.

Hoe je deelneemt

Deelnemen is eenvoudig: doe mee met de korte poll en je maakt kans. Wie zich inschrijft krijgt bovendien onze wetenschapsnieuwsbrief in zijn mailbox. Daarin bundelen we wekelijks het interessantste wetenschaps- en ruimtevaartnieuws, zodat je een handig overzicht krijgt op een centrale plaats. Wil je enkel kans maken op de film en interesseert de nieuwsbrief je minder, dan kan je natuurlijk altijd uitschrijven.

Geef hier aan welke onderwerpen jou het meest interesseren
Ruimtevaart
Robotica
Medische ontwikkelingen
Energie en batterijen
Computerbouw en chip-ontwikkeling
AI en Machine Learning
Technologie en gedrag
Anders, namelijk
Vul je gegevens hieronder in.
E-mail*
Voornaam*
Achternaam*
Straat*
Huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*