Laatst verschenen over "WHITE PAPER"

Machine learning kan analytics naar nieuw niveau tillen

machine learning en analytics

[Whitepaper] Bedrijven passen al enige tijd analytics toe om beter te presteren. Door machine learning toe te passen, kunnen organisaties nog meer voordeel halen uit de data die ze hebben verzameld.

Dinsdag 07 Maart om 08u00 - Door

 

Hoe trek je de beste IT-profielen aan?

[Whitepaper] Het juiste IT-profiel rekruteren, lijkt voor veel HR-professionals en zaakvoerders een heuse hersenbreker. Deze whitepaper geeft concrete tips om de beste IT-medewerkers aan te trekken.

Woensdag 01 Maart om 08u03 - Door

 

Zet je data aan het werk met API’s

Zet je data aan het werk met API's

[Whitepaper] Deze whitepaper biedt een heldere uiteenzetting over de mogelijkheden van API’s. De werking en waarde van de interfaces wordt belicht, net zoals hoe je bedrijf de voordelen kan plukken van het delen van data.

Vrijdag 17 Februari om 15u39 - Door

 

5 tips om je klanten beter te begrijpen

[Whitepaper] Lees in deze whitepaper hoe IBM’s Customer Experience Analytics je op vijf manieren kan helpen bij klantenbinding.

Donderdag 16 Februari om 08u00 - Door

 

Ben jij klaar voor de GDPR?

[Whitepaper] Deze whitepaper vat de belangrijkste punten van de GDPR samen en bekijkt de praktische stappen die bedrijven zullen moeten nemen.

Woensdag 15 Februari om 08u00 - Door

 

Op weg naar security in de cloud

[Whitepaper] Bedrijven staan vaak wantrouwig tegenover de shift naar Security-as-a-Service, maar dat is ongegrond. Deze whitepaper bespreekt de voordelen van security in de cloud.

Dinsdag 14 Februari om 08u00 - Door

 

Dit is het kantoor van de toekomst

[Whitepaper] Lees in deze whitepaper van Forbes Insights hoe het kantoor van de toekomst eruitziet, en wat je moet doen om er te geraken.

Maandag 13 Februari om 08u00 - Door