Laatst verschenen over "WHITE PAPER"

Veiligheid in zakelijke laptops

[Whitepaper] Welke eisen stel jij vandaag aan een bedrijfslaptop? Lees hoe de verbeterde beveiliging van jouw organisatie start bij de laptop.

Dinsdag 03 Oktober om 14u57 - Door

 

De niet-technische gids voor het Internet of Things

[Whitepaper] Het Internet of Things is een veelgebruikte term die maar door weinig mensen volledig wordt begrepen. Deze gids helpt je bij het begrijpen van IoT en zijn randapplicaties.

Woensdag 20 September om 08u00 - Door

 

Vergroot je resultaten met datavisualisatie

[Whitepaper] Groot of klein maakt niet uit, elk bedrijf kan straffe resultaten boeken met het gebruik van datavisualisatie. Ontdek in deze whitepaper hoe.

Maandag 18 September om 10u29 - Door

 

Wat kost een cyberaanval?

[Whitepaper] Wat kost een cyberaanval, wie is het doelwit en welke factoren hebben een invloed op de impact van een inbreuk? Aan de hand van een grootschalig globaal onderzoek bracht IBM Security het kostenplaatje van cyberaanvallen in kaart voor 2017.

Woensdag 06 September om 11u10 - Door

 

IT-as-a-Service voor dummies

[Whitepaper] Hoe zet je het beste de mogelijkheden van de cloud naar je hand? Aan welke voorwaarden moet je bedrijf voldoen om een vertrouwde partner te worden? Leer van naaldje tot draadje hoe je IT-as-a-service levert.

Dinsdag 20 Juni om 10u00 - Door

 

De troeven van de hybrid cloud

[Whitepaper] De explosie aan data doet de nood naar gepaste opslag stijgen binnen bedrijf. De hybrid cloud is hiervoor ideaal.

Donderdag 08 Juni om 09u00 - Door

 

Versnel digitale transformatie met de hybrid cloud

cloud-computing

[Whitepaper] Deze whitepaper onderzoekt hoe bedrijven wereldwijd de hybrid cloud in hun voordeel gebruiken. Leer uit hun ervaringen om de hybrid cloud ook in jouw bedrijf succesvol in te zetten.

Dinsdag 06 Juni om 13u51 - Door

 

Iedereen data-analist met self-service tools

[Whitepaper] Vandaag kan iedereen – van salesmedewerker tot CIO – toegang krijgen tot de inzichten die nodig zijn om snel de juiste beslissingen te nemen, zonder daarvoor een uitgebreide expertise in data-analyse nodig te hebben. Daarvoor gebruik je zogenoemde self-service-tools. Maar wat kan je nu net aanvangen met zulke systemen?

Dinsdag 18 April om 08u30 - Door