Laatst verschenen over "WHITE PAPER"

IT-as-a-Service voor dummies

[Whitepaper] Hoe zet je het beste de mogelijkheden van de cloud naar je hand? Aan welke voorwaarden moet je bedrijf voldoen om een vertrouwde partner te worden? Leer van naaldje tot draadje hoe je IT-as-a-service levert.

Dinsdag 23 Mei om 08u00 - Door

 

Iedereen data-analist met self-service tools

[Whitepaper] Vandaag kan iedereen – van salesmedewerker tot CIO – toegang krijgen tot de inzichten die nodig zijn om snel de juiste beslissingen te nemen, zonder daarvoor een uitgebreide expertise in data-analyse nodig te hebben. Daarvoor gebruik je zogenoemde self-service-tools. Maar wat kan je nu net aanvangen met zulke systemen?

Dinsdag 18 April om 08u30 - Door

 

Maak je bedrijf financieel lenig

[Whitepaper] Zichtbaarheid en controle over je aankopen en uitgaven zijn niet eenvoudig te verkrijgen in een groot bedrijf. Mensen zijn traag en maken fouten. Een transparantere boekhouding laat je toe tot in de details te ontdekken waar het geld binnen je bedrijf heen gaat.

Maandag 17 April om 08u30 - Door

 

Waarom gevisualiseerde data beter verkoopt

[Whitepaper] Een mooi plaatje blijft beter hangen dan een lijst met cijfers. Maar geldt dat ook als dat plaatje bestaat uit cijfermateriaal? En hoe komt dat dan?

Donderdag 13 April om 08u30 - Door

 

Zo overwin je de uitdagingen van de cloud

[Whitepaper] De cloud wordt meer en meer binnen bedrijven ingezet om moderner en flexibeler te werken. Welke uitdagingen hebben zij moeten overwinnen?

Woensdag 12 April om 08u30 - Door