Laatst verschenen over "WHITE PAPER"

Machine learning: al je vragen beantwoord

[Whitepaper] Machine learning is nog steeds een wolk van mysterie gehuld. We ontwarren de mysterieuze details van de technologie en beantwoorden je belangrijkste vragen.

Dinsdag 07 November om 14u13 - Door

 

10 best practices voor veilige virtuele containers

container

[Whitepaper] Steeds meer bedrijven ontdekken de flexibiliteit van containers. Hoe goed scoort de technologie op veiligheid en wat kan je doen om een implementatie zo veilig mogelijk uit te voeren?

Donderdag 19 Oktober om 15u27 - Door

 

Dit is de economische schade van cyberaanvallen in 2017

[Whitepaper] Wat kost een cyberaanval, wie is het doelwit en welke factoren hebben een invloed op de impact van een inbreuk? Aan de hand van een grootschalig globaal onderzoek bracht IBM Security het kostenplaatje van cyberaanvallen in kaart voor 2017.

Woensdag 18 Oktober om 15u30 - Door

 

Stroomlijn uw sales

[Whitepaper] Deze whitepaper neemt je mee langs de 7 bekendste pijnpunten in salesafdelingen en toont hoe het anders kan.

Woensdag 18 Oktober om 08u08 - Door

 

Veiligheid in zakelijke laptops

[Whitepaper] Welke eisen stel jij vandaag aan een bedrijfslaptop? Lees hoe de verbeterde beveiliging van jouw organisatie start bij de laptop.

Dinsdag 03 Oktober om 14u57 - Door

 

De niet-technische gids voor het Internet of Things

[Whitepaper] Het Internet of Things is een veelgebruikte term die maar door weinig mensen volledig wordt begrepen. Deze gids helpt je bij het begrijpen van IoT en zijn randapplicaties.

Woensdag 20 September om 08u00 - Door

 

Vergroot je resultaten met datavisualisatie

[Whitepaper] Groot of klein maakt niet uit, elk bedrijf kan straffe resultaten boeken met het gebruik van datavisualisatie. Ontdek in deze whitepaper hoe.

Maandag 18 September om 10u29 - Door